Sluta Gräv AB:
En innovation i byggbranschen

På bara några år har Sluta Gräv utvecklats från en liten hobbyverksamhet till ett internationellt bolag.

Kanske beror framgångarna på att grundarna Håkan Liljekvist och Kim Olsson kompletterade varandra så bra från start. Kim är teknikern och byggaren som utvecklat skruvarna medan Håkan har lång erfarenhet av marknadsföring och försäljning.

  • Vi har haft ansvar för olika saker och sluppit konflikter. Därmed har vi kunnat fokusera på att utveckla företaget, säger Håkan Liljekvist.

Redan från början var idén att inte bara sälja skruven, utan också monteringen och därmed en helt byggfärdig grund.

  • Vi ville erbjuda en tjänst som sparar tid och pengar åt folk. I stället för att de köper en skruv och sedan måste hyra en maskin för att få ner den i jorden kör vi ut och sätter skruven i marken på några minuter, säger Kim Olsson.

Både Håkan och Kim är entreprenörer ut i fingerspetsarna och hoppade av framgångsrika karriärer för att satsa på Sluta Gräv.

  • Vi ville bygga upp ett eget varumärke, skapa något bestående. Att driva ett företag är något väldigt kreativt, säger Håkan Liljekvist.

Resan med Sluta Gräv har bara börjat.
– Jag drivs av att jag inte ser slutet på vår utveckling. Varje dag händer något nytt. Det kan vara nya partners, nya länder eller nya användningsområden för skruvarna.

 

 

Sluta Gräv finns nu verksamma i 10 länder, och utvecklingen fortsätter kraftigt. 

Hur jobbar vi?

Sluta Gräv är mer än bara en skruv. Vårt koncept är att ni som kund får en byggfärdig grund av våra certifierade montörer. Istället för att sätta igång och gräva när det är dags att förankra ditt projekt erbjuder vi en smartare lösning med våra olika markskruvar. Oavsett om du ska bygga ett staket, trädäck eller annan förankring så hjälper våra montörer dig med grunden till ditt projekt. Våra användningsområden är obegränsade. Vi gör jobbet och du sparar tid och pengar.

Vill du veta mer om oss?
Fyll i era uppgifter i formuläret nedan så blir du kontaktad av en av våra montörer.
Ni kan även ringa oss direkt. +46(0)10-110 34 02

 

Vill ni istället att vi kontaktar er?

Fyll i dina uppgifter i formuläret så kontaktar vi dig redan idag
och svarar på dina frågor.
Du kan även ringa oss: 010-110 34 02